Уважаеми посетители,

Чакам коментар с доводи, за референдума, а не нападки.

Референдумът, оценяван различно, за едни нужен, за други- неоправдано харчене на милиони Сложен на дневен ред, предизвиква дискусии. Да изяви силата на българския дух. За издигане нивото на демокрацията в държавата ни!

В този блог събирам материали за референдум. По тази и предложена от Вас тема. Напишете коментар с доводи, ако имате такива,

Не приемам нападки срещу Бойко, Волен, Доган, за ДПС. За управлението на Коалицията. Не това минало, а бъдещето на държавата ни има значение. Приемете моето мнение, аз приемам Вашето. Нали истинаата ще се роди в спора?! И в референдума. Разчитам !

четвъртък, 17 декември 2009 г.

Изгрява империя България

Не е нужна огромна територия, за да сме империя
Достатъчно е да имаме имперско ръководство, а то е налице и прави най важното, затова го избрахме! Прави го открито, пред очите на всички.
Има опоненти, да, защото му завиждат
- че се справя решително и бързо с корупцията
- затвори кранчетата, за източване на бюджета и не само в митниците
- споделя проблемите, заварени от преждеуправляващите, за да ги тикне в затвора, кудето им е мястото
- харесва се на лидерите на страните от ЕС и на САЩ
а всичко това е достатъчно, за да се владее света, за нов имидж на България, за израстването и до Империя на Суетата :
- въпреки кризата имаме най яката банкова система
- имаме за първи път най богатите Министри, любимци на Америка и Европа, а скоро ще завладеят и Азия
- Ще проведем ПЪРВИЯ РЕФЕРЕНДУМ по най важния въпрос "Да има ли новини на турски език" , като по този начин ще се справим с триглавата Коалиция, Ще дескридитираме Доган и Ще се прочуем, Ще утвърдим пряката демокрация и Първата стъпка за излизане от лошия имидж на Малка България и Превръщане в Империя
Трябва да сме по сигурни в себе си, след като имаме и пълната подкрепа на Медиите за 100 година напред. Атеисти: Да Живее Бог Бойко! Прилича му!

1 коментар:

  1. demograph - Ти глупако...!
    17.12 22:16
    С номера "Новините по НТВ- само на български" АТАКА извърши публично ритуалното си самоубийство под благосклонния нечии поглед.
    - Фундаментално право е да говориш/и слушаш/ на родния си език. Ако речеш да го отнемеш, ти / глупако/ насочваш хората да слушат и гледат този, който им признава това право - в случая ДПС и Турция.
    - Щом има турци, те имат нужда и от новини. Ако новините в българската държава ги няма на турски, турците ще ги научат от другаде/от ДПС и Турция/, но препредадени според желанието на това "другаде".
    - Когато се опитваш да отнемеш право, което дори комунистическата държава бе признала и осигурила, ти /глупако/ настройваш един милион и повече турци български граждани срещу българите, срещу българската държава и ги тикаш зорлем към други /ДПС и Турция/.
    - Когато, макар и да знаеш , че горните тези са вярни, ти /глупако/ продължаваш да се опитваш да прокараш тъпата си теза "Новините по НТВ- само на български" вкарваш вълка в кошарата.
    Турците в Германия имат телевизии на турски, вестници на турски, театри на турски. Защо мислиш ти /глупако/, че те нямат право да си ги направят и в България?
    Да не би да си мислиш, че ти/глупако/ ще ги спреш, като ги забраниш?
    - Като проутваш подобна тема за обществен дебат, ти /глупако/ не служиш ли на чужди на България интереси?
    Не предаваш ли българските национални интереси ти /глупако/, който се тупкаш в гърдите, че си най-големия българин.?
    - Ако действията на даден /глупак/ реално обслужват вражески за България интереси/ противопоставяне на едни на други, разделение, разцепление, отблъскване, насъскване../, не си ли тогава, ти /глупако/ в същност най-големия враг на България?
    цитирай
    11. demograph - Турските сериали са друга работа
    17.12 22:24
    Те са резултат, инерция от провалените планове на предишната политическа тройка, да набута в главите ни усещането за приемливост на турската култура и за манипулирането на овцедушните, прости и опростачени българи, да гласуват за приемането на Турция в ЕС при един евентуален референдум.
    Сега, вместо да се разяснява какво ще произтече за България от едно такова членство, те /Глупаците/ набутват хората в цикъла на омразата към турците в България.
    цитирай
    преекспониран от:

    ОтговорИзтриване